Замеряха ни с бомби, бутилки, камъни. Това бяха провокатори. Това разказа

...
Замеряха ни с бомби, бутилки, камъни. Това бяха провокатори. Това разказа
Коментари Харесай

От другата страна: Покъртителен разказ на пострадали при протестите полицаи

 " Замеряха ни с бомби, бутилки, камъни. Това бяха провокатори ". Това описа на брифинг на Столична дирекция на вътрешните работи един от потърпевшите служители на реда след митингите нощес. Той е с четири прорезни рани на ръката.  През нощта той е откаран в ИСУЛ, където една от раните е била шита. " Това бяха провокатори, бяха с маски и шапки. Търсиха експанзия с полицията. "

" Лично против мен не стояха естествените протестиращи. Те се отдръпнаха и против мен нямаше естествени протестиращи ", разгласи един от  чиновниците на Столична дирекция на вътрешните работи.

" Нямахме предварителна информация за идването на такива групи, само че постоянно се чака, че може да се появи подобен субект. Как да ги дефинира, може ли един човек да застане против вас и да хвърля в краката ви бомба. Аз пострадах от хвърлено паве ", разгласи служител на реда, потърпевш при метежа.

" Аз не съм задържал никого. Ние бяхме в строй от самото начало пред Народното събрание. Целта ни беше да не ги допуснем да влязат в Народното събрание ", разяснява той. По думите му са се появили групи с вандалско държание, които са почнали офанзивите против полицията.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР